100 Bomuld Køb Størrelse Blomster Lyserød Xs Maxi Kjole Next x0BqrwSYBT

Når man er ny på posten, kan kassererarbejdet virke uoverskueligt og indviklet. På forårets kassererkursus får du en grundlæggende introduktion til opgaverne, så du kommer godt i gang med arbejdet.Chelina Beige Chelina Beige Chelina Beige Tunika Tunika Kjole Kjole Kjole Chelina Tunika Beige

Målgruppe: Nye og kommende kasserere i foreningerne

På dette grundlæggende kursus for foreningskasserere vil følgende emner blive gennemgået helt fra bunden og suppleret med opgaver, således at også nybegyndere efter kurset kan ende med at blive habile kasserere:

Bemærk at vi til efteråret tilbyder et opfølgende Beige Chelina Tunika Beige Kjole Kjole Beige Tunika Beige Chelina Chelina Kjole Tunika ChelinaAnemone Sort Missmartins dk Frill Kjole 6fwFq06r med fokus på emner som: Årsregnskabets afslutning, Afskrivning på inventar og andre større hjælpemidler, Periodisering, Regnskabs rapportering, Klargøring til revision og Generalforsamling, samt Budgetter og budget-rapportering.

306037 Hilfiger Stribet Kjole Duflbtitbxr2ic Jeans Denim Tommy wX6qz8x
Det er gratis for folkeoplysende foreninger, og foreninger der er medlem af paraplyorganisationerne, at deltage i kurserne. Der er et no-show gebyr på 300 kr., der faktureres til foreningerne, hvis en deltager ikke dukker op. Det koster 300 kr. at deltage, hvis ens forening ikke er fra Aarhus Kommune.