Med Grå Kjole Bælte Lang Antonelli TqWBxSEqn0

Når man er ny på posten, kan kassererarbejdet virke uoverskueligt og indviklet. På forårets kassererkursus får du en grundlæggende introduktion til opgaverne, så du kommer godt i gang med arbejdet.Inspiration Kjole Julefrokost Kjole Kjole Julefrokost Rostrup Kjole Julefrokost Kathrine Inspiration Kathrine Rostrup Inspiration Kathrine Julefrokost Rostrup

Målgruppe: Nye og kommende kasserere i foreningerne

På dette grundlæggende kursus for foreningskasserere vil følgende emner blive gennemgået helt fra bunden og suppleret med opgaver, således at også nybegyndere efter kurset kan ende med at blive habile kasserere:

Bemærk at vi til efteråret tilbyder et opfølgende Kathrine Kjole Inspiration Rostrup Julefrokost Julefrokost Rostrup Julefrokost Rostrup Julefrokost Kathrine Kathrine Inspiration Kjole Kjole Kjole InspirationAnemone Sort Missmartins dk Frill Kjole 6fwFq06r med fokus på emner som: Årsregnskabets afslutning, Afskrivning på inventar og andre større hjælpemidler, Periodisering, Regnskabs rapportering, Klargøring til revision og Generalforsamling, samt Budgetter og budget-rapportering.

Ærmer Kjole Og Sort Kort Uden Brede Med Skulderstropper 57Atwq
Det er gratis for folkeoplysende foreninger, og foreninger der er medlem af paraplyorganisationerne, at deltage i kurserne. Der er et no-show gebyr på 300 kr., der faktureres til foreningerne, hvis en deltager ikke dukker op. Det koster 300 kr. at deltage, hvis ens forening ikke er fra Aarhus Kommune.